У Тячеві відбувся урочистий захід присвячений Дню захисника України

2020-10-15 09:22:22
На площі Незалежності біля адмінбудинку відбувся урочистий захід присвячений Дню захисника України.
Захід розпочався урочистим звучанням Гімну України, після чого відбулося покладання квітів до пам'ятника Героям небесної сотні, воїнам-визволителям. Його здійснили представники Тячівської районної державної адміністрації, районної ради, міської ради, громадських організацій «Патріот».
Відтак ведучі Діана Шпілка та Рената Риго запросили до слова в.о.голови Тячівської районної державної адміністрації Олександра Юрійовича Шеверю. Керівник району найперше подякував усім військовослужбовцям, які стали на захист територіальної цілісності країни. І хто ціною власного життя, боронив мир і нашу незалежність.
присутні вшанували пам'ять славних синів України хвилиною мовчання. Також з вітальними промовами з нагоди свята виступив голова громадської організації «Патріот» Василь Минзат.Для учасників прозвучали музичні вітання від вокального дуету у складі Ірини Турчиняк та Андріани Поп, також вітання прозвучали від вихованців центру дитячої та юнацької творчості.
Також було представлено виставковий проєкт "Проти Голіафа" , Український інститут національної памяті до Дня захисника України цього року поширив усіма областями виставковий проєкт . Він про жінок і чоловіків українського визвольного руху, які кинули виклик двом тоталітарним режимам.
Працівниками бібліотеки було оформлено книжкову виставку "Мужність і відвага крізь віки", на якій представлені книги, присвячені нашим співвітчизникам, які відстоювали та відстоюють незалежність, свободу, честь, гідність нашої держави.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00