Земля - власність громад

2020-11-11 15:30:15
Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА:

"У ці хвилини відбувається засідання КМУ ініційоване головою Держгеокадастру Романом Лещенком, на якому розглядається передача об’єднаним територіальним громадам земель державної власності.
Моя позиція з перших днів призначення на посаду – повний мораторій на відчуження державних земель до передачі їх у власність ОТГ. Земля – найцінніший інвестиційний ресурс і саме громада повинна розпоряджатися нею на свій розсуд. Просив «земельників» дотримуватися цього принципу.
Однак, скориставшись відрядженням керівництва Управління до Києва, окремі негідники-чиновники із числа колишніх начальників цього відомства, вдалися до відчайдушних кроків. Застосували масштабну схему відчуження більше 200 Га закарпатських земель підставним особам, переважно з-за меж області.
Звертаюся до усіх правоохоронців області – миттєво відреагувати на дані факти! Це має стати справою честі для вас – розкриття і притягнення до відповідальності усіх причетних осіб. Найскандальніша земельна афера року повинна стати наймасштабнішою кримінальною справою останніх років!"




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00