Засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації під головуванням Ольги Травіної

2020-11-20 09:15:23
У четвер, 19 листопада, під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації, на якому було розглянуто два питання.

 Так, робочою групою попередньо було опрацьовано матеріали по трьох вантажах, а саме: релігійної організації ,,Місіонерське товариство ,,Блага вість” Християнського Союзу ,,Друзі християнських місій і благочинності” (с. Заріччя Іршавського району), благодійного фонду „Східно-європейська місія” (м. Берегово), Закарпатського обласного благодійного фонду дітей-сиріт та інвалідів „Співчуття” (м. Ужгород) з Німеччини та Республіки Білорусь.
Вантаж для благодійного фонду „Співчуття”, окрім іншого збірного майна, що розподілятиметься серед малозабезпеченого населення Ужгородського району, містить три апарати для штучного дихання для передачі КНП „Перечинська районна лікарня” Перечинської районної ради. Зазначену допомогу планується розподілити за участю іноземного донора.
Два інші вантажі містять літературу релігійного спрямування та настінні календарі для безкоштовного розповсюдження.
Робочою групою прийнято рішення надати вантажам статус гуманітарної допомоги.
Результатом розгляду другого питання порядку денного стало прийняття рішення про безоплатну передачу департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації легкового автомобіля, раніше визнаного гуманітарною допомогою, у власність особі з інвалідністю, яка користувалася цим транспортним засобом понад десять років.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00