Відбулася робоча нарада щодо осіннього призову на Тячівщині

2020-11-20 11:34:40
В Тячівській райдержадміністрації проведено робочу нараду з питання осіннього призову 2020 в Тячівському районі громадян на строкову військову службу.

Нарада відбулась під головуванням першого заступник голови РДА і голови призовної комісії Олександра Шевері за участі: завідувача сектору з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами державної адміністрації Василя Калинича, Тячівського районного військового комісара Руслана Тополюка, начальника сектору превенції Тячівського ВП ГУНП Василя Немеша. 
Відтак присутніми обговорено стан організації та проведення призову громадян на території району. 
Як інформував Тячівський районний комісар Руслан Тополюк законодавством передбачено обов'язок голів місцевих рад проводити оповіщення та забезпечувати явку військовозобов'язаних у військові комісаріати для проходження медичних оглядів, звірки військово-облікових даних. А також організувати відправку призовників придатних до військової служби і направляти їх на проходження подальшої служби за призовом тощо. 
Перший заступник голови РДА Олександр Шеверя наголосив на персональній відповідальності голів місцевих рад в даному питанні. Ухиляння, неналежне виконання своїх службових обов'язків, невиконання поставленого завдання щодо чергового призову громадян на строкову службу тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.
У підсумку надано відповідне доручення  - активізувати роботу органів місцевого самоврядування з проведення осіннього призову в усіх населених пунктах району.
 Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00