Олексій Петров провів засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС

2020-12-02 10:11:13
Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА провів засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС разом з представниками ДСНС, водного господарства, Службою автомобільних доріг, директором департаменту інфраструктури Закарпатської ОДА Едуардом Маляром та Віктором Буришином, начальником управління з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації.

На нараді обговорили питання щоденного моніторингу погодних умов, швидкого реагування та посиленої робота відповідних служб на найбільш проблемних об’єктах на території Закарпаття; підготовки до пропуску льодоходу, паводків і весняних повеней 2021-2022 рр.
Також обговорювали послідовність дій у разі виникнення надзвичайної ситуації у зимовий період на території Закарпаття, зокрема як діяти при порушенні транспортного сполучення на автомобільних дорогах та вулично-дорожній мережі населених пунктів, аварій на об’єктах, при порушенні електропостачання, газопостачання чи роботи телефонного зв’язку.
Йшлося й про залучення матеріально-технічних цінностей регіонального матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Закарпаття, відкриття пунктів обігріву для безхатьків, залучення спеціальних служб для швидко реагування на дорогах.
За ініціативи голови Закарпатської ОДА, Олексія Петрова створено робочу групу, куди входять представники: патрульної поліції, ГУНП області, ДСНС, регіональні філії: «Закарпатгаз» та «Укртеликом», Служба автомобільних доріг Закарпаття, ОТГ, районні адміністрації, міськвиконкоми та Закарпатської ОДА.
Це пілотний проєкт, який створений для злагодженої роботи усіх спеціальних служб області для допомоги населенню, які у силу тих чи інших обставнин зіштовхнулися із проблемами у зимовий період.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00