На Тячівщину надійшло 125 "пакунків малюка"

2021-01-29 13:22:00
Сьогодні 29.01.21, в Тячівське управління соціального захисту  надійшов вантаж з 125 пакунками малюка. Як повідомили в управлінні «пакунок малюка» можуть отримати батьки дітей, які народилися у січні 2021 року.

Для цього необхідно з’явитися в соцзахист, щоб написати заяву й надати необхідний пакет документів – копії свідоцтва про народження дитини та копії паспортів батьків й облікової картки платника податків, довідку з пологового будинку про неотримання одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка". 
Зазначається, що така одноразова натуральна допомога надається за рахунок коштів державного бюджету. Вартість одного бебі-бокса становить не менш як 3 розміри прожиткового мінімуму для дітей віком до 6 років, встановленого законом на дату її видачі. На сьогодні це орієнтовно 5000 гривень.  
«Пакунок малюка» не зараховується до розміру допомоги при народженні дитини. Сюди входить набір  предметів для догляду за дитиною — одяг, підгузки, доглядова косметика, постіль, інформаційні матеріали для батьків тощо.
Тячівське управління соціального захисту населення звертається до батьків, які мають право на «пакунки малюка»,  не зволікати, а отримати їх якнайшвидше.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації  





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00