Микола Кошілко – переможець чемпіонату Закарпатської області з шашок-64

2021-02-02 09:07:49
Право на участь у фіналі особистого чемпіонату Закарпатської області 2021 року з шашок-64 спортсмени виборювали  в обласних турнірах 2020 року. На фінал явились всі фіналісти.
Змагання проведено відповідно вимогам сучасності: жереб початкових позицій і відповідно по дві партії (білими, чорними або на оборот) з одним суперником.
Потрібно відзначити, що такий формат змагань в нашій області проходить не часто, адже вимагає кількаденної боротьби, а наші кращі спортсмени живуть в різних куточках області і їм добиратися нелегко. 
Перший сюрприз відбувся вже в першому турі. Діючий чемпіон області почав турнір з програшу. Перед заключним туром п’ять учасників претендували на три призові місця:  Михайло Плець (Міжгір′я), Мирослав Коцур (Виноградів), Микола Кошілко (Тячів), Микола Коперльос (Великий Бичків) і юна вихованка клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти. 
І всі мали теоретичні шанси стати чемпіонами! Вирахувати чемпіона не допомогла б і ворожбита. Найкраще вдався фініш Миколі Кошілко і Мирославу Коцуру. На фініші в них однакова кількість залікових очок. Згідно Положення про змагання зіграли додатковий матч по скороченому регламенту. Було зіграно шість партій і всі шість були результативними. Безкомпромісна боротьба за чемпіонський титул! Перемогу здобув Микола Кошілко, але і срібний призер – Мирослав Коцур – достойний похвали. Третє місце виборола Катерина Мойсей.
Щире вітання чемпіону і призерам!

Анатолій Вайда                               
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00