??????????’? ?????? #3 в рамках програми ????? ??? ???????? вже готовий до Вашої уваги!

2021-02-04 09:34:46
У кожному дайджесті команди-учасники Програми висвітлюють тематики модулю, що вивчають, а також розповідають у форматі кейс-стаді про свій досвід роботи з компанією-клієнтом в попередньому модулі. 

У тертьому випуску Ви зможете ознайомитися з історіями співпраці учасників програми з компаніями-клієнтами ІТ сектору щодо експорту різноманітних  IT рішень та розвитку діджитал маркетингу, а також почитати статті на наступні теми: 
▪ Ведення бізнесу на зарубіжних ринках: які аспекти треба врахувати 
▪ Вимоги ринку та споживачів – що потрібно знати та перевірити перед тим, як починати експортувати
▪ Зміна продукту та його адаптація до нового ринку 
▪ Персона клієнта: три кроки побудови і необхідні ресурси 
▪ Карта подорожі клієнта
??????????’? ?????? – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми ????? ??? ???????? для консультантів державного та приватного секторів у сфері експортної діяльності. 
Читайте третій випуск та підписуйтесь на сторінки команд учасниць, щоб отримувати більше інформації з питань експорту: https://cutt.ly/kkq7DPq
____
Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).
Валерия Ионан (Valeriya Ionan)
Олександр Ярема
Kati Järg


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00