Через прогнозоване погіршення погодних умов у Закарпатській ОДА провели засідання регіонального штабу ТЕБ та НС (+ПРОТОКОЛ)

2021-02-08 09:58:23
За дорученням голови Закарпатської ОДА заступник Ігор Шинкарюк провів термінове засідання регіонального штабу з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, на території області у найближчі три доби погіршуватимуться  погодні умови. 
Під час наради обговорили координацію сил та засобів, забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення та iнших об'єктiв економiки, своєчасного попередження надзвичайних ситуацій та реагyвання на них в умовах ускладнення метеорологiчної ситуацiї.
"За результатами роботи штабу було відпрацьовано та направлено розпорядження всім взаємодіючим підрозділам, РДА та органам місцевого самоврядування щодо невідкладного вжиття заходів по всебічній підготовці до можливого виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з підвищенням рівня води у річках області. 
Ситуація контрольована та перебуває на особистому контролі голови ОДА",–зазначив Ігор Шинкарюк.
За інформацією синоптиків протягом 7-9 лютого очікується погіршення погодних умов на території області.
▪️ 7 лютого вночі очікують опади у вигляді мокрого снігу та снігу, вдень дощі, в горах місцями з мокрим снігом та снігом, подекуди значні опади. 
▪️ 8 лютого переважно значні опади у вигляді дощу, на високогір´ї – мокрого снігу. 
▪️ 9 лютого часом мокрий сніг та сніг, удень на рівнині з дощем.
Подекуди: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, на окремих ділянках доріг снігові замети, відновлення та приріст снігового покриву.  
Такі погодні умови  можуть  призвести до порушень електропостачання, зв’язку, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць ( І рівень небезпечності, жовтий).
ПРОТОКОЛ

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00