Запрошуємо до участі у “Школі Уповноважених осіб” в Закарпатській області!

2021-02-11 10:35:46
Центр громадського моніторингу та досліджень за підтримки Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА, в рамках проекту «Школа Уповноважених осіб» як спосіб підвищення професійності закупівель у західній Україні», запускає навчальну програму для представників органів державної влади та місцевого самоврядування, які нещодавно стали або мають намір стати у майбутньому уповноваженими особами і займатись закупівлями професійно.

Програма навчання включає теоретичний і практичний досвід та знання з публічних закупівель і дозволить запровадити високий рівень проведення тендерів у замовників, які делегують учасників до участі у «Школі уповноважених осіб».
Навчальна програма складається з чотирьох одноденних модулів, які відбудуться у місті Ужгород у березні-квітні 2021 року. Участь у навчальній програмі – безкоштовна.
Випускники «Школи уповноважених осіб» отримають піврічну менторську підтримку від експертів «Центру громадського моніторингу та досліджень».
Кількість місць обмежена.
За результатом розгляду поданих анкет буде відібрано 20 учасників Школи.
Для участі у навчальній програмі необхідно заповнити наступну анкету до 22.02.2021 року за посиланням https://forms.gle/ZXQ1C2LqfzUm1yF4A

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00