В Тячівському центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу

2018-01-31 15:23:05

26 січня 2018 року в приміщенні Тячівського районного  центру зайнятості, вкотре відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

В заході взяв участь військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату підполковник  Тищук Ігор Михайлович.
На початку семінару, з вступним словом до безробітних звернувся директор центру зайнятості, Василь Васильович Кушілка, який ознайомив присутніх з ринком праці Тячівщини та перспективами працевлаштування.
В свою чергу підполковник  Тищук І. М. ознайомив учасників семінару з умовами комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом, про права військовослужбовців, термін підписання контракту.
Ознайомив присутніх з посадами, які потребують укомплектування, надав інформацію щодо соціального пакету військовослужбовців, матеріального та грошового забезпечення, умовами проходження служби за контрактом.
В ході семінару учасники цікавилися питаннями призначення пенсій, оплати проїзду, медичним обслуговуванням учасників АТО, умовами отримання земельної ділянки та іншими, на які отримали вичерпні відповіді.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00