Анатолій Полосков представив колективу свого першого заступника - Мирослава Білецького

2021-02-20 10:53:47
Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков підписав розпорядження, згідно з яким першим його заступником призначено Мирослава Білецького.

Мирослав Білецький – підприємець, депутат Закарпатської обласної ради, меценат. Народився 11 січня 1976 року у селі Рокосово Хустського району Закарпатської області.
Громадянин України.
Середню освіту здобув у Рокосівській ЗОШ. У подальшому навчався у Закарпатському лісотехнікумі на спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу», де отримав кваліфікацію «Технік-механік».
Продовжив навчання у Національному університеті «Львівська політехніка», де здобув кваліфікацію «інженер-механік» за спеціальністю «Технологія машинобудування». Другу вищу освіту здобув за напрямком «Економіка підприємства».
Трудову діяльність розпочав у 1996 році на приватному підприємстві «Pohoda», де працював до 2005 року, пройшовши шлях від молодшого спеціаліста до заступника директора.
У 2005 році зареєструвався як фізична особа-підприємець та розпочав господарську діяльність у сфері торгівлі будівельними матеріалами та деревиною.
Продовжив трудову діяльність на посаді директора приватного підприємства «Хуст-спецавтотранс», згодом працював директором ТОВ «Карпатські золоті горішки». Пізніше призначили директором ТОВ «Мілкор».
Депутат VI (2010-2015), VII (2015-2020) та VIII (2020-2025) скликань Закарпатської обласної ради. Секретар постійної комісії з питань бюджету.
Має двох синів.
У подальшому Мирослав Білецький куруватиме діяльність таких департаментів:
- екології та природних ресурсів;
- інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства;
- охорони здоров’я.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00