Навчальні заклади Тячівського району рекомендовано перевести на дистанційну форму навчання - комісія з питань ТЕБ та НС (протокол)

2021-02-23 17:37:13
Сьогдні 23.02. 2021 в Тячівській РДА відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Провів засідання в.о. голови РДА Олександр Шеверя за участі відповідального секретаря комісії з питань ТЕБ та НС Василя Бокотея та членів комісії.  
Присутні розглянули питання щодо поточного епідемічної ситуації на території Тячівського району, у зв’язку з  розповсюдженням коронавірусної  хвороби COVID-19. 
 Як було проінформовано   на даний час у Тячівській райлікарні  на стаціонарному лікуванні перебуває 215 хворих з підозрою та підтвердженим COVID-19, з них 10 - у відділенні інтенсивної терапії.
 На жаль, статистика захворюваності на коронавірус в районі  залишається критичною, динаміка зростає, тому комісією прийнято відповідне рішення.
 А відтак рекомендувати територіальним громадам з 24.02.2021 перевести школи на дистанційну форму навчання та посилити контроль за виконанням протиепідеміологічних заходів. 
Закликаємо суб'єктів господарської діяльнсті, керівників релігійних конфесій та всіх мешканців Тячівщини дотримуватись карантинних обмежень та правил індивідуального захисту.
Бережіть себе і будьте здорові! 
 Преслужба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00