Іштван Петрушка: "У кінці березня в Ужгороді відкриють сучасне комфортне приймальне відділення для лікарів та пацієнтів"

2021-03-09 14:32:50
В Ужгороді готуються до відкриття сучасного комфортного приймального відділення в міській клінічній лікарні.

«До кінця березня реконструкцію в Ужгородському приймальному відділенні буде завершено. На даному етапі стан готовності будівельних робіт у відділенні - на 90 %.  Ми максимально сприяємо тому, аби всі об’єкти були виконані у відповідні строки, а робота виконувалася якісно», - зауважив заступник голови ОДА Іштван Петрушка.
Із Державного бюджету на реконструкцію виділено 8 млн грн. Уже закуплено та доставлено за державний кошт комп’ютерний томограф. Очікують на доставку таких апаратів, як: операційна лампа, рентген апарат, УЗД апарат, МРТ та ангіограф.
10-15 березня доставлять кисневої станції, яка зараз є вкрай важливою та необхідною, і буде виробляти кисень, говорять медичні працівники лікарні.
Опорна лікарня обслуговує пацієнтів м. Ужгород, Ужгородського р-н, а також пацієнтів Березнянщини та Перечинщини. У закладі приймають усіх крайньо важких пацієнтів та надають відповідну допомогу. Наразі у лікарні 190 «ковідних» ліжок, а 5 відділень переведено на COVID-19.
Цей об’єкт реалізовується у рамках Національної програми «Велике будівництво».
«Результати масштабної програми Президента вражають, адже у 2020 році в Україні у 213 приймальних відділеннях розпочато реконструкцію. 71 відділення уже відремонтовано, у 142 роботи тривають", - відзначив Іштван Петрушка.
Керівництво Закарпатської ОДА повідомило, що в області уже цієї весни відкриють 8 новеньких приймальних відділень у медичних закладах! 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00