На Тячівщині тривають перевірки за дотриманням карантину - фото

2021-03-10 12:45:18
З понеділка Тячівщина як і все Закарпаття  знаходиться в «червоній зоні»  рівня епідемічної небезпеки. Введено обмеження у сфері обслуговування та роботи торгових закладів, заборонено рух громадського транспорту.

У зв’язку з цим в районі посилено контроль за дотриманням норм карантину та умов самоізоляції.  
В кожній громаді створено мобільні групи, до складу яких входять працівники поліції, медики та представники органів місцевого самоврядування. 
Щоденно групами здійснюються перевірки на території населених пунктів району. За інформацією Тячівського відділу поліції станом на 10.03.2021 виявлено 21 факт порушень з дотримання протиепідемічних заходів. На порушників накладено штрафи, деякі протоколи скеровано для розгляду суду. 
Тим часом ситуація щодо COVID-19 на Тячівщині залишається невтішною. Так за останню добу захворіли 24 людей, всього за час пандемії – 4016 осіб. На сьогодні від свідомості кожного з нас залежить те, якою ситуація буде завтра.  І як швидко ми зможемо вийти з «червоної зони» і повернутись до нормального життя. 
Керівництво Тячівської райдержадміністрації вчергове звертається до суб’єктів господарської діяльності різних форм власності, всіх мешканців району дотримуватись норм карантину.  
Бути свідомими і не нехтувати засобами індивідуального захисту!
Бережіть себе і будьте здорові! 
 Пресслужба Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00