На території Тересвянської громади працювала мобільна група з перевірки дотримання норм самоізоляції - фото

2021-03-11 15:29:08
Як ми уже повідомляли, на  виконання розпорядження керівника робіт регіонального рівня від 03.03.2021 року № 69 у Тячівському районі щоденно відбуваються рейдові перевірки громадян,  у яких виявлено коронавірусну хворобу COVID-19

Сьогодні участь у такій перевірці, яка проходила на території Тересвянської громади,  взяв участь керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Шеверя та начальник районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Василь Бокотей.
На порушників складено стягнення, відповідно до чинного законодавства.
Як зазначив перший заступник голови РДА Олександр Шеверя, на жаль нехтуванням правилами дотримання умов самоізоляції призводить до збільшення кількості захворювань на COVID-19.
Адже саме ефективність протиепідемічних заходів залежить від свідомого ставлення та відповідальності кожного.
Самоізоляції підлягають не тільки хворі, а також особи, які контактували з ними, та люди старше 60 років. Цій категорії осіб потрібно неухильно дотримуватися норм, щоб не наражати на небезпеку інших. 
Також перший заступник голови РДА Олександр Шеверя звертається до голів ТГ району взяти під свій контроль питання життєзабезпечення самотніх осіб та допомогти їм у вирішенні матеріально-побутових проблем у цей нелегкий час.
Будьте свідомими! Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00