На Закарпатті у рамках «Великого будівництва» у 2021 році планують встановити два пункти автоматичного контролю ваги транспортних засобів.

2021-03-16 12:40:48
На дорогах, збудованих і відремонтованих у рамках «Великого будівництва», встановлять понад 60 систем «Зважування в русі».
Минулого року у рамках програми Президента України «Велике будівництво» на українських дорогах вже встановили 39 таких комплексів. У 2021 році ці інноваційні для українських доріг процеси продовжаться. Згідно з планом побудують ще 66 таких пунктів автоматичного контролю ваги транспортних засобів.
Погодні умови та перепади температур не впливають на якість роботи оснащення. Високоточне обладнання працює при температурі повітря від -30°С до +40°С, а його компоненти захищені від перенапруг, дощу і снігу.
Окрім загальної маси, габаритних розмірів автомобіля автоматично також визначатимуться номерний знак, кількість осей та швидкість руху.
На території Закарпаття один такий комплекс змонтували у 2020 році, знаходиться він на автодорозі М-24 у районі села Павшино на Мукачівщині. Ще два планують встановити цього року. Один із них на ділянці автомобільної дороги державного значення М-24 Велика Добронь - Мукачево - Берегове - КПП Лужанка, інший - на автомобільній дорозі державного значення М-25 Контрольно-пропускний пункт “Соломоново” – Велика Добронь – Яноші з під’їздом до контрольно-пропускного пункту “Косино”.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00