Велика втрата тячівської медицини!

2021-03-18 10:18:32
На 63-му році життя від ускладнень COVID-19 відійшла у вічність екс-директор Комунального некомерційного підприємства Тячівської районної ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Тетяна Степанівна Лебедєва. 
Перестало битися серце шанованого і авторитетного професіонала галузі охорони здоров'я, яка внесла вагомий внесок у становлення і розвиток медицини Тячівщини. 
Все своє свідоме життя Тетяна Степанівна присвятила районній медицині, очолювала найбільш складні і відповідальні ділянки роботи. 
З початку реформування галузі зуміла організувати і поставити на відповідний рівень первинно медико-санітарну допомогу та функціонування в районі ланки сімейної медицини. 
Як лідер первинки, одна з перших взяла на себе удар COVID-19 та організовувала разом з сімейними лікарями, нелегку боротьбу з пандемією в районі.       
На жаль, підступна хвороба не пожаліла і її та вирвала з життя навіки, залишивши всіх нас без досвідченого фахівця, хорошого друга і порадника, а всю родину  - без дорогої дружини, турботливої матусі та бабусі. 
Нехай світла пам'ять про Тетяну Степанівну Лебедєву  залишиться в серцях усіх, хто її знав, любив і поважав. 
Тячівська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття родині покійної. Ми розділяємо вашу біль і непоправне горе.  
Вічна пам’ять !

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00