Керівництво Тячівської РДА вакцинувалося від COVID-19 і закликає до імунізації!

2021-03-18 11:52:45
Сьогодні 18.03.2021 р. у межах вакцинальної кампанії та з урахуванням наявності залишків доз вакцини голова Тячівської РДА Тімур Аверін та перший заступник голови Олександр Шеверя вакцинуватися проти COVID-19.

Попередньо посадовці пройшли тести, після вакцинації почуваються добре, ніяких побічних ефектів у них не виявлено. 
Як відмітив очільник району Тімур Аверін, на жаль, у районі ситуація із захворюванням на COVID-19 залишається критичною. Тільки за останню добу небезпечну хворобу виявлено ще у 103 людей, всього з часу пандемії захворіло аж 4794 осіб. Районна лікарня переповнена хворими, більшість з яких кисневозалежні, щоденно через хворобу помирають по 1 - 2 пацієнти. Серед інфікованих значна частина медичних працівників, які найбільше контактують і піддаються ризику захворіти. 
На жаль, буквально вчора через ускладнення від COVID-19 пішла з життя фахівець галузі охорони здоров'я Тетяна Степанівна Лєбедєва. Тому керівник РДА закликає медичних працівників не зволікати, а захистити себе імунізацією. 
Станом на сьогодні у районі діє одна мобільна бригада, яка здійснює вакцинацію медичних працівників та публічних осіб. В наявності 1500 вакцин, з яких вже вакористано більше 100 доз. Нині зранку вакцинувались вже більше 20 осіб.  
- На моє переконання - вакцинація одне з  найкращих способів захиститися й отримати імунітет до коронавірусної інфекції. Власним прикладом хочу закликати до імунізації всіх інших, - наголосив Тімур Аверін.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00