Офіс президента посилює міжнародний напрямок, щоб разом із США протистояти Кремлю – політолог

2021-03-18 14:30:01
Останнім часом президенту та його Офісу доводиться протистояти зростаючому пресингу з боку Росії, вважає політолог.


Призначення Ігоря Брусило заступником голови Офісу Президента свідчить про те, що на Банковій підсилюють міжнародний напрямок.
Мета - налагодити ефективну роботу з США, щоб спільно протистояти Росії, вважає політолог Андрій Золотарьов.
«Сьогодні багато говорять і пишуть про призначення Ігоря Брусило заступником голови Офісу Президента. Однак мало хто звернув увагу на інформацію про те, чим він буде займатися в Офісі Президента - «якісна організація та змістовне наповнення міжнародних візитів Президента Зеленського», - коментує Золотарьов.
На думку політолога, цим кадровим ходом голова ОП Андрій Єрмак зміцнює команду, а саме – її міжнародну складову. Це дозволить налагодити ефективну комунікацію з новою адміністрацією Білого Дому.
Золотарьов відзначає, що останнім часом Президенту Володимиру Зеленському та його Офісу доводиться протистояти зростаючому пресингу з боку Росії. Тиск Кремля викликаний як небажанням української влади йти на поступки по Мінським угодами і відмовою дати воду до Криму, так і недавніми санкціями проти Віктора Медведчука і його каналів.
«У таких умовах для Єрмака вкрай важливо посилити роботу з Вашингтоном проти РФ. Цілком ймовірно, що Брусило - не остання кадрова перестановка. І, якщо й не на рівні заступника голови ОП, то на рівні радників і консультантів цей напрямок посилюватимуть», - прогнозує політолог.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00