На Закарпатті продовжується будівництво та встановлення кисневих станцій. Загалом планують облаштувати 11 станцій у 11 лікарнях!

2021-03-23 08:14:06
Про це на нараді в режимі відеоконференції повідомив перший заступник голови Закарпатької ОДА Мирослав Білецький. 

За його словами, сьогодні в області працюють дві потужні кисневі станції  - у Берегівській центральній районній лікарні ім. Б.Ліннера та Тячівській районній лікарні. 
Завдяки цьому до кисню змогли додатково підключити 134 ліжка. 
У найближчі дні із централізованою системою постачання кисню підключать ще 38 ліжкомісць. Оскільки свої кисневі станції монтують в Обласній клінічній інфекційній лікарні, Ужгородській районній та Міжгірській районній лікарнях.
На нараді обговорили завершення ремонтних робіт у восьми приймальних відділеннях лікарань, які потрапили до президенської програми "Велике Будівництво". 
Реконструкція приймальних відділень у медичних закладах на шести об'єктах виконана майже на 100 відсотків, за винятком Тячівської та Мукачівської районних лікарень. Там роботи добігають до завершення - 92 відсотки. 
Наразі всі відділення очікують на спеціальне медичне обладнання. Його повинні встановити у найближчі дні. 
Передусім це стосується цифрової рентген установки. Далі буде процес монтування медичного оснащення і підготовка до відкриття та старту роботи приймамальних відділень у закарпатських лікарнях.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00