Підготовку до весняного призову обговорили у Тячівській РДА

2021-03-25 15:54:39
Сьогодні 25.03.2021 відбулася селекторна нарада під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки щодо початку весняного призову. 

Участь взяли – перший заступник голови Тячівської РДА Олександр Шеверя, начальник сектору з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Василь Калинич, комісар Тячівського РТЦК та СП Руслан Тополюк та інші члени призовної комісії. 
Відтак як було зазначено весняний призов – 2021 року розпочнеться 1 квітня і триватиме до 30 червня. Наразі проводяться  активні підготовчі роботи: призовники проходять медичний огляд та з ними проводяться консультативні діалоги.
За планом цього року в Закарпатській області мають призвати на строкову військову службу близько 400 хлопців, віком від 18 до 27 років. Відповідно донесено плани по всіх районах і акцентовано увагу присутніх на нараді на злагодженій роботі по призову. 
 - Мета – налагодити співпрацю та докласти максимальних зусиль для належної організації та виконання призовної компанії  2021 року, – наголосив Іштван Петрушка.
Також було акцентовано, що солдати строкової служби участі в операції об’єднаних сил (антитерористичній операції) не беруть – вони служать в місцях постійної дислокації військових підрозділів. Жодного призовника за період ООС (АТО) в зону військового конфлікту не було відправлено.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00