Керівництво Тячівської РДА щиро вітає Едгара Токара з призначенням на високу і відповідальну посаду голови Мукачівської РДА

2021-03-29 23:02:32
Це, без перебільшення, знакова подія не тільки у Вашому особистому та професійному житті, але й новий етап розвитку одного з найбільших районів Закарпатської області, майбутнє якого передусім пов’язується з іменем свого керівника, його авторитетом,
ідеями, конкретними справами, людяністю та професіоналізмом. Саме від Вашого адекватного і виваженого реагування на вимоги сьогодення залежатиме майбутнє багатотисячної громади Мукачівського району.
Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість та конструктивні ідеї працюватимуть лише на перспективу, на майбутнє.
Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота приносить задоволення і творчі здобутки, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови району, області і всієї української держави.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00