Consultant’sDigest: підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів у експорті

2021-04-02 12:20:40
Останній випуск ??????????’??????? #5 в рамках першого навчального року програми ????????????????!Понад 50учасників
Програми впродовж півроку готували для Вас цікаві матеріали та кейс – стаді за результатами навчання на Програм і доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.
Статті Consultant’s  digest #5 сфокусовані на тому, як залучати нових клієнтів, як вибудовувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.
Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують. У цьому Випуску Ви зможете прочитати кейси про:
оптимізацію логістики при експорті безглютенового печива до США;
експорт українського равлика: рекомендації щодо логістики;
експорт радіаторів та рушникосушок, конвекторів та чавунних радіаторів до Великої Британії;
логістичні рішення при експорті до Великої Британії бакалійної продукції. Ознайомитись з ??????????’???????#5 можна за посиланням https://export.gov.ua/470-train_the_trainers_consultants_digest_5
УсііншівипускидайджестівзібранінаЄдиномуекспортномувеб-порталіувільномудоступі для ознайомлення:
Випуск #1 Випуск #2 Випуск #3 Випуск#4
Учасники Програми є кваліфікованими консультантами у сфері експорту та продовжуватимуть свою діяльність і після навчання. Ви завжди зможете знайти інформацію про них та запитати консультації через сторінкикоманд:
ExportConsulting,VIIF-ExportTeam,ExportConsultingGroup,ExportConsultantsDonetskandLugansk Team,Export Support Center Odesa,Train the Trainers: Cherkassy region Team., KharkivExport Team,Export Business SolutionsConsulting group Export CourseLET Lviv ExportTeam
Розвивайте власні навички та експортну діяльність Вашої компанії! У світі має бути більше українського!
Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00