Ковід не відступає - на Тячівщині 55 нових випадків захворювання за добу

2021-04-08 12:51:43
За інформацією департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА та ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України на Тячівщині виявлено  55 нових випадків COVID-19  за добу. Всього за час пандемії захворіло 5534 осіб.
Як повідомив головний лікар КНП «Тячівська районна лікарня» Федір Яринич  станом на 08.04.2021 р в медичному закладі на стаціонарному лікуванні  перебуває 160 «коронавірусних» пацієнтів, 8 з яких у реанімації, 5 – підключено до  апарату штучної вентиляції легень. За добу поступило 7 хворих, виписано з лікарні – 21 людини, які одужали.  
Проте є й сумна статистика. На жаль, вночі від постковідних ускладнень в реанімації померла молода мешканка с.Лопухова, 2002 р.н, яка була доставлена в лікарню у вкрай важкому стані. Попри всі зусилля медиків та допомогу обласного реаніматолога, консультацій столичних спеціалістів життя пацієнтці врятувати не вдалося.
Федір Яринич  відзначив, що на сьогодні лікарям доводиться боротись з важкими проявами як самої хвороби так і її наслідками. Інфекція уражає життєво важливі органи, що призводить до тяжких, а часом і летальних наслідків. 
Керівництво Тячівської райдержадміністрації закликає мешканців району дотримуватися карантинних обмежень, стежити за власним здоров’ям, не нехтувати засобами індивідуального захисту. А також пройти вакцинацію проти COVID-19, яка є надійним захистом узабезпечення від захворювання та виробленням колективного імунітету. 
Бережіть себе і будьте здорові!    
 Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00