Закарпаття – перший регіон України, де влада усіх рівнів обговорила спільну роботу у Конгресі місцевих та регіональних влад

2021-04-09 08:16:26
Керівництво області та представники влади усіх рівнів напрацювали принципи організації спільної роботи в Конгресі місцевих та регіональних влад.

За ініціативи Анатолія Полоскова в облдержадміністрації у режимі відеоконференцзв'язку відбулася робоча зустріч представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 
Микола Тищенко, народний депутат України, зауважив, що для держави та Президента у пріоритеті – регіональний розвиток.
«Ми маємо посприяти ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодити ефективну взаємодію державних органів», - наголосив Микола Тищенко.
За словами голови облдержадміністрації Анатолія Полоскова, Конгрес місцевих та регіональних влад покликаний вирішувати найважливіші питання регіонів на рівні Офісу Президента України. 
«Разом ми зможемо гідно вистояти перед викликами сьогодення, розробити план вирішення всіх болючих питань області та заручитися підтримкою на найвищому рівні, щоб разом досягти виконання поставлених перед собою завдань щодо розвитку Закарпаття та країни в цілому», - переконаний Анатолій Полосков.
Очільник області висунув пропозицію проводити такі зустрічі щоквартально, де можна було б спільно обговорити загальні для регіону та важливі проблеми, почути, перш за все, одне одного, та в результаті – представляти інтереси Закарпаття на всіх рівнях роботи в Конгресі.
«Такі зустрічі повинні стати майданчиком для оперативного реагування на всі непередбачувані ситуації та прикладом ефективної комунікації, що, зрештою, дасть можливість покращити показники боротьби з рівнем захворюваності, екологічну ситуацію, вирішити проблеми зі сміттям, забезпечити якісно новий розвиток територій та агросектору на території області і залучити інвестиції в ті галузі, котрі вже давно цього потребують», - додав Анатолій Полосков.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00