Ігор Шинкарюк: «Закарпаття може увійти до пілотного інвестиційного проєкту зі створення Центрів професійної досконалості за підтримки ЄІБ»

2021-04-10 09:21:11
Цього тижня на Закарпатті з робочим візитом працює команда консультантів компанії International Consulting Expertise (ICE) та представників Міністерства освіти і науки України.

Мета візиту – розгляд заявки Закарпатської облдержадміністрації щодо готовності взяти участь у реалізації інвестиційного проєкту Європейського інвестиційного банку зі створення Центрів професійної досконалості на території Закарпатської області, а також огляду матеріально-технічної бази Ужгородського центру професійно-технічної освіти на предмет можливої платформи для реалізації вказаного проєкту.
«Мова про інвестиційний кейс у декількох мільйонах євро на розбудову сучасної інфраструктури Центру та закупівлі спеціального обладнання для навчання, підвищення рівня і перекваліфікації кадрів різних спеціальностей», - наголосив Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА.
Реалізація зазначеного проєкту сприятиме підвищенню ефективності реформи професійно-технічної освіти, якості, привабливості профосвіти та збільшення її відповідності потребам ринку праці, модернізації інфраструктури та обладнання.
Центри професійної досконалості стануть інноваційними осередками з кращими практиками реформи, будуть платформою для взаємодії між закладами профосвіти, бізнесом, владою та громадянами.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00