За підтримки Уряду та Google сім туристичних локацій Закарпаття у Вашому гаджеті

2021-04-15 10:08:53
Відвідати один із перших музеїв просто неба в Україні та винну дегустаційну залу в Ужгороді можна онлайн.

Туристичні об’єкти Закарпаття увійшли до проєкту «Автентична Україна». Про це розповів Ігор Шинкарюк, заступник голови облдержадміністрації.
Ініціативу з метою онлайн-промоції туристичного потенціалу України реалізує Міністерство культури та інформаційної політики за підтримки корпорації Google.
«Проєкт «Автентична Україна» – це унікальна можливість подорожувати не виходячи з дому, котра до того ж особливо актуальна сьогодні. Завдяки цифровим інноваціям туристи з різних куточків планети і країни можуть мандрувати Закарпаттям у будь-який час просто у своєму гаджеті», – відзначив Ігор Шинкарюк.
За його словами, у вільному доступі сім віртуальних турів оригінальними локаціями нашого краю.
В онлайн-режимі можна відвідати винну дегустаційну залу в Ужгороді, ресторан посеред виноградників у Берегові, першу закарпатську палинчарню та побувати у традиційному ресторані в Мукачеві.
Для віртуальної подорожі доступний і Національний музей народної архітектури та побуту в обласному центрі.
До проєкту увійшли об’єкти культурної спадщини Закарпаття, які занесені до світової спадщини ЮНЕСКО.
Йдеться про церкву Вознесіння Господнього у с. Ясіня Рахівського району та церкву святого Архангела Михаїла в с. Ужок, що на Великоберезнянщині.
На офіційному сайті також можна дізнатися про гастрономічні родзинки різних регіонів України, про побут і хобі місцевих жителів.
Такі проєкти, як «Автентична Україна», не лише сприяють розвитку туристичної галузі України, а й стирають кордони, щоб об’єднати усіх навколо мети пізнати інших та себе.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00