Нове відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Тячівської райлікарні готується до офіційного відкриття

2021-04-21 00:05:26
У Тячівській районній лікарні завершено капітальний ремонт з переплануванням 1 - го поверху акушерського-гінекологічного корпусу під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, який було розпочато у вересні минулого року. 

Даний проект реалізовано у рамках програми Президента України «Велике будівництво» під патронатом Володимира Зеленського.
Виконано всі будівельні роботи та закуплено дороговартісне сучасне медичне обладнання. 

А саме -  апарат рентгенівський цифровий стаціонарний Perform-X, комп'ютерно-томографічна система 64-зрізова, апарат ультразвукової діагностики, загальною вартістю майже 25 млн.грн.
Працюватиме нове відділення за методом "лікарня в лікарні" для надання пацієнту негайної ургентної допомоги пацієнту. Тобто,  одразу на місці людина зможе пройти все необхідне  обстеження і отримати невідкладну допомогу. Після чого її  переведуть до інших профільних відділень для подальшого лікування. Такий метод дуже важливий, оскільки лікарі не втрачають час, який дуже важливий для порятунку здоров’я, а то й життя пацієнта.
Як наголошує голова РДА Тімур Аверін нове відділення відповідає сучасним стандартам і його відкриття стане важливим етапом в розвитку медичної галузі Тячівщини. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00