У Тячівській РДА відбулось засідання робочої групи щодо виявлення нелегальних автозаправок на території району

2021-04-28 11:04:08
Цього понеділка, 26.04.2021 в Тячівській РДА відбулося чергове засідання постійно діючої районної робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в районі нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах. 

Провів засідання перший заступник голови РДА Олександр Шеверя за участі представників територіальних громад та  районних служб.
Було розглянуто питання щодо нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах на території Тячівського району. Так,  за короткий термін в районі виявлено 4 нелегально діючі АЗС, матеріали перевірок направлено в ДФС в Закарпатській області для прийняття рішення згідно чинного законодавства України.
У підсумку вирішено вжити всіх необхідних заходів щодо недопущення нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах. Робочою групою й надалі будуть проводитися виїзди по виявленню та ліквідації в районі нелегальногообігу та торгівлі нафтопродуктами.
Нагадуємо, на веб-сторінці Тячівської районної державної адміністрації створено спеціальну рубрику «гарячі лінії», де вказаний номер телефону за яким громадяни зможуть звернутися до районної державної адміністрації і проінформувати про виявленні порушення та нелегальну торгівлю пальним.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00