Анатолій Полосков відкрив триденні спецнавчання для закарпатських вчителів

2021-04-29 07:44:05
Перебуваючи з робочим візитом на Мукачівщині, Анатолій Полосков відкрив спеціальні навчання для вчителів та оглянув першу STEAM-лабораторію на Закарпатті.

У Вищому професійному училищі №3 м.Мукачево розпочалися триденні навчання для вчителів-предметників 39 закладів освіти області.
«Покращення ситуації з COVID-19 нарешті дозволило провести заняття для 134 учителів закладів освіти, які ще наприкінці минулого року отримали інноваційне обладнання для кабінетів», – зауважив Анатолій Полосков.
Завдяки цим навчанням педагоги з Ужгорода, Мукачівського, Берегівського, Тячівського та Рахівського районів зможуть краще опанувати можливості придбаного обладнання.
За рахунок коштів освітньої субвенції департамент освіти і науки облдержадміністрації закупив 63 кабінети природничо-математичних предметів та SТЕМ-лабораторію для Вищого професійного училища №3 м. Мукачева.
Голова Закарпатської ОДА разом зі своїми заступниками відвідали й надсучасну STEAM-лабораторію.
«Дуже добре і правильно, що держава фінансує подібні амбітні проєкти і дає такі потужні інструменти саме молоді», – зауважив Анатолій Полосков.
Очільник області переконаний, що така лабораторія та обладнання забезпечать молодим людям широкі можливості навчатися, розвиватися, створювати щось нове, започатковувати власні стартапи і будувати майбутнє вдома, на Україні.




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00