Нові правила отримання субсидій забезпечать справедливість у нарахуваннях, - Денис Шмигаль

2021-04-29 07:49:50
Починаючи з травня отримувачі субсидій повинні будуть подати нову заявку на її отримання.
Заявки можна буде надіслати протягом наступних 5 місяців, зокрема онлайн або поштою. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 28 квітня.
Прем’єр-міністр зауважив, що наразі 92% отримувачів субсидії отримують її у грошовій готівковій формі. З травня всі 100%, за його словами, будуть отримувати субсидію «живими» грошима.
«Також, вводяться деякі нові правила щодо тих, кому субсидія призначатися не буде. Якщо ви маєте на депозитному рахунку в банку більше 100 тисяч гривень, купуєте нову автівку або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень — вам субсидію не призначать. Тобто, для більшості отримувачів субсидій нічого не зміниться», — наголосив очільник Уряду.
Денис Шмигаль також підкреслив, що нові правила — це про справедливість, коли держава збільшує та платить допомогу саме тим, хто цього потребує.
«Така політика стосується всіх соціальних виплат, і процес справедливої верифікації — це державницька позиція, яку ми будемо підтримувати», — відзначив Прем’єр-міністр.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00