У Тячівській РДА відбулася зустріч за "круглим столом" з керівниками релігійний конфесій району

2021-04-29 12:11:22
У середу 28 .04.2021 в Тячівській РДА відбулася зустріч голови Тімура Аверіна за "круглим столом" з керівниками  релігійний конфесій.

Розглянуто питання  щодо дотримання карантинних заходів під час проведення богослужінь на Великодні свята.
Участь взяли -  заступник голови Тячівської районної ради Михайло Вурста, заступник начальника Тячівського РВП ГУНП України в Закарпатській області Андрій Вайнагій, керівник штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій Василь Бокотей, начальник відділу культури Василь Гудак. 
Відтак присутніх було інформовано про епідемічну ситуацію на Тячівщині щодо захворюваності на COVID-19. 
Як зазначив голова Тімур Аверні після виходу з "червоної зони" вдалося трохи стримати поширення інфекції. Тому вкрай важливо під час Великодніх свят дотримуватись карантинних правил, аби не допустити нових спалахів хвороби. Щоб  убезпечити прихожан від інфікування COVID-19, варто уникати масового скупчення людей.
Відтак священнослужителям надано рекомендації для унеможливлення поширення коронавірусної інфекції в релігійних закладах  та доводити до прихожан інформацію про необхідність дотримання норм гігієни, визначених  МОЗ.  
І за можливості проводити релігійні заходи за допомогою електронних носіїв зв'язку, на відкритому повітрі з дотриманням фізичної дистанції та використанням засобів індивідуального засобу. 
Як підкреслив  Тімур Аверін виконання  простих рекомендацій дозволить швидше побороти пандемію і повернутись до звичного життя. Також присутні на зібранні керівники релігійних конфесій висловили свої думки з приводу ситуації щодо COVID-19 і загалом насущних проблем духовного життя населення. 
Керівництво району привітало священнослужителів з прийдешніми Великодніми святами, та закликали всіх до співпраці з метою забезпечення благополуччя населення Тячівщини. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00