Онлайн-курс щодо цифровізації освіти Закарпаття стартував!

2021-05-05 19:58:42
Сьогодні розпочалися онлайн-навчання для керівників закладів загальної середньої освіти та керівників місцевих органів управління освітою в Закарпатській області.

Вебінар щодо створення єдиного інформаційно-освітнього простору регіону шляхом впровадження системи «Єдина школа» відкрив Ігор Шинкарюк.
Заступник голови облдержадміністрації привітав учасників курсу з Великодніми святами та розповів про новий етап у сфері освіти Закарпаття:
«Нарешті ми виходимо на той рівень, на якому маємо працювати в умовах нашого часу та можливостей. Робити перший крок нелегко, та ми повинні увійти в майбутнє вже сьогодні. Такі онлайн-курси – це проривний елемент для освіти, цифровізації та адміністрування області загалом».
За словами Ігоря Шинкарюка, впровадження інформаційно-комунікаційного середовища «Єдина школа» та заходи щодо діджиталізації освіти дозволять збільшити вільний час педагогічних працівників, підвищити оперативність у прийнятті рішень та отримати якісну аналітику освітнього процесу в Закарпатті.
До трансляції долучилося майже 600 керівників закладів загальної середньої освіти області та керівники місцевих органів управління освітою, ще 15 тисяч педагогічних працівників мали змогу приєднатися до вебінару за допомогою онлайн-платформи.
Онлайн-навчання відбуваються у межах Меморандуму щодо цифровізації освіти Закарпаття, який 1 травня підписали голова облдержадміністрації Анатолій Полосков та представники ТОВ «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ».
Ігор Шинкарюк зауважив, що таку ініціативу підтримує депутатський корпус обласної ради, територіальних громад і народні депутати України.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00