Проголосуймо за громади Тячівщини в конкурсі проєктів ICTV та СТБ

2021-05-19 09:04:44
Просимо підтримати громади нашого району  в  конкурсі «Наша громада» організованого телеканалами ICTV та СТБ у
партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Три територіальні громади Тячівського району - Буштинська, Вільховецька і Тячівська зареєстрували свої проекти для участі у конкурсному відборі. 

Буштинська громада 
пропонує підтримати проект «Транстереблянський веломаршрут», який передбачає облаштування велодоріжки довжиною 25 км територією громади. Зокрема і встановлення інформаційних стендів, дороговказів та відповідного маркування маршруту, створення трьох наметових містечок з критими стоянками для велосипедів на 25 місць з біотуалетами та джерелами питної води. В кінці маршруту планується облаштування оглядового майданчика з панорамою на урочище «Занівка».


Вільховецька громада
представила проект створення аквапарку на території стадіону у селі Вільхівці з комплексом водних гірок та двома плавальними басейнами. Аквапарк  повинен стати  магнітом для інвесторів у розвитку інших туристичних об’єктів, що створить нові робочі місця та збільшить дохідну частину громади. А також  поштовхом для розвитку зеленого, гастрономічного, спортивного, рекреаційного туризму та готельно-ресторанного бізнесу грромади.


Тячівська громада подала на конкурс проект «Етнографічний музей просто неба», основною метою якого є створення естетично привабливого етнографічного музею на земельній ділянці прилеглої території скверу у місті Тячів. Передбачається комплексна реконструкція минулого – історичні будівлі будуть окремими експонатами у взаємопов’язаному комплексі, що дозволить отримати загальне уявлення про історію та етнографію місцевості. 

Дорогі друзі, мешканці району! 
Просимо підтримати своїми голосами наші громади! 
Кожен виборець може проголосувати за всі проєкти. 
Для цього потрібно:


1. Зареєструватися на сайті otg.fakty.com.ua  через електронну пошту або сторінку у Facebook.
2. Зайти на сторінку громади, за яку хочете проголосувати
3. Натиснути кнопку "Проголосувати"

Голосування триватиме до 23:59 31 травня.
За нашої активної підтримки громади-учасники конкурсу з Тячівського району мають шанс здобути перемогу! 
Громада-переможець отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз у розмірі 500 тис.грн на реалізацію проєкту. 

Нашим громадам потрібна наша підтримка! 


Тімур Аверін, голова Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00