У Тячівській райлікарні відкрито приймальне відділення екстреної медичної допомоги - фото

2021-06-04 14:03:43
Сьогодні, 4 червня, на Тячівщині сталася важлива подія у розвитку медичної галузі району.  
Відбулося урочисте відкриття відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства «Тячівська районна лікарня». 
Відділення відкрито у рамках Програми  Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».  
На території лікарні зібрались керівництво району, територіальних громад та лікарні, почесні гості, медичні працівники, представники підрядника тощо.
Серед присутніх - голова РДА Тімур Аверін та перший заступник Олександр Шеверя, голова райради Юрій Беріндє та заступник Михайло Вурста, міський голова Іван Ковач, перший заступник міського голови Владислав Братюк, голови територіальних громад району: Буштинської Руслан Янчій, Углянської Іван Немеш, Бедевляенської Павло Бедей, Тересвянської Ігор Грабарь, Устьчорнянської Петро Костяк та ін.
А  також депутати районної ради Олег Палінкаш, Михайло Шелемба та ін. 
На власні очі оцінити роботу та перерізати символічну червону стрічку приїхав голова Закарпатської ОДА – Анатолій Полосков та перший заступник Мирослав Білецький. 
Почесних гостей зустріли керівництво лікарні - головний лікар Федір Яринич, заступники - Віктор Попович, Марія Кучерява. 
Вітаючи присутніх з такою знаковою подією Анатолій Полосков відмітив сучасність  даного закладу, який відповідає всім європейським  стандартам та є на сьогодні одним з кращих в області. Відтак висловив щиру вдячність всім, хто доклав максимум зусиль, аби даний проєкт було реалізовано. Зокрема і представникам всіх гілок влади - районній та міській раді, територіальним громадам за вагому участь у співфінансуванні.  Власне, що й було однією з умов проєкту, що і дало такий   позитивний результат. В чому переконались всі присутні, які мали змогу оглянути нове відділення, роботи  в якому були розпочато у вересні минулого року. 
Як зазначив головний лікар Федір Яринич за цей час виконано всі будівельні роботи та закуплено дороговартісне сучасне медичне обладнання. 
 А саме -  апарат рентгенівський цифровий стаціонарний Perform-X, комп'ютерно-томографічна система 64-зрізова, апарат ультразвукової діагностики тощо.
 Працюватиме нове відділення за методом "лікарня в лікарні" для надання негайної ургентної допомоги пацієнту.  Загалом, у відділенні розміщені: діагностичні кабінети (УЗД), кабінет КТ,
 процедурно-ендоскопічний кабінет, рентген кабінет, реанімаційна палата, мала операційна, тощо, санвузли та інші допоміжні приміщення
Голова РДА Тімур Аверін, який супроводжував під час сьогоднішнього робочого візиту на Тячівщину губернатора області теж відмітив важливість  даного об’єкта охорони здоров’я для міста і району. 
- Відкриття відділення стало важливим етапом в модернізації районної лікарні.  Даний об'єкт розширяє діагностичні можливості закладу, як опорної лікарні, що зможе надавати якісні медичні послуги на рівні сучасних стандартів, - наголосив очільник Тячівщини Тімур Аверін.




































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00