Питання вакцинації, призову та забезпечення дітей-сиріт житлом обговорені на нараді в Тячівській РДА

2021-07-07 15:00:05
У вівторок 06.07.21 в Тячівській РДА відбулася нарада з головами територіальних громад району. 

Провів нараду голова  Тімур Аверін за участі першого заступника Олександра Шевері, керівників структурних підрозділів РДА. 
З приводу першого питання - проведення вакцинації від COVID-19 на території району голова РДА Тімур Аверін наголосив присутнім,  що в Тячівському районі відкрили Центр вакцинації -  https://www.facebook.com/107748690976337/posts/339687421115795/ Даний пункт працює в вихідні дні з 09:00 по 17:00 год,  де можуть пройти вакцинацію всі бажаючі. Після проходження повного курсу вакцинації в сімейного лікаря можна отримати сертифікат про щеплення який дає змогу для виїзду за кордон. 
Також повідомив, що в Тячівському районі проходить реєстрація підприємств працівники яких надали згоду на вакцинацію, для отримання додаткових доз вакцини, які зареєстровані в Україні і визнані в ЄС. Очільник району закликав голів територіальних громад Тячівського району проводити активну участь в популяризації проходження вакцинації серед населення. Тімур Аверін наглосив, що вакцинація відбувається безкоштовно. 
Наступним  було обговорено питання про проведення підсумків весняного призову та підготовки до осіннього призову, з приводу чого інформував військовий комісар Тячівського РТЦК та СП Руслан Тополюк. Також як зазначив голова районної призовної комісії Олександр Шеверя, на жаль,  з планом призову на строкову військову службу впоралася тілько одна Тячівська ТГ виконавши його на 150%. Рекомендував головам територіальних громад прикласти максимум зусиль на наступний призовний період і починати готуватися до нього завчасно, тобто прийняти програми по фінансування призову на строкову військову службу та розпочати її фінансувати. За успішне виконання планових показників деяким головам ТГ було вручено грамоти військового комісара Тячівського РТЦК та СП Руслана Тополюка. 
Також начальник Служби у справах дітей Віра Сасин інформувала присутніх про виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615  „Деякі питання забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків”, яка набрала чинність 18.06.2021р.
За підсумками наради буде дано відповідні вказівки та доручення голови РДА.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00