Селекторна нарада. "Очікуємо нову хвилю коронавірусу штаму “Дельта”.

2021-07-19 13:50:18



Сьогодні 19.07.2021 відбулася селекторна нарада, яку провів голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, щодо епідеміологічної ситуації, та перебігу вакцинації в області.
 
Також участь в нараді взяв голова Тячівської РДА Тімур Сергійович Аверін. Було обговорено одне і над важливе питання про стан вакцинування населення в Закарпатській області.
 
На території Закарпаття та зокрема в Тячівському районі є достатня  кількість пунктів щеплення та наявність вакцин 

Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca. Але відсоток охочих вакцинуватися є досить низький, в Тячівському районі він складає 18,91 % від плану вакцинації.


На Закарпатті є підтверджені нові випадки коронавірусу штаму “Дельта”, тому головою ОДА було доручено всім керівникам районів та головам територіальних громад посилити роботу, щодо пришвидшення вакцинування населення області.


Звернули увагу також на те, що обов'язково потрібно пройти колективне вакцинування працівникам підприємств та туристичної сфери, поза як вони мають постійний контакт з великою кількістю людей. У контексті цього просимо закарпатців бути свідомими, дотримуватись карантинних вимог і зробити щеплення. 


Велика увага була приділена темі вакцинування Ромських поселень, вони потребують особливого захисту і готові до вакцинування наголосив Анатолій Полосков.
 
Рекомендовано головам територіальних громад використовувати всі наявні інформаційні ресурси, в тому числі і свої сторінки в мережі фейсбук, для оперативного інформування населення, для убезпечення їхнього життя та здоров'я. 


"Звертаюсь до всіх мешканців Тячівщини та зокрема до всіх сімейних лікарів і прошу бути відповідальними за своє здоров'я, здоров'я своїх близьких та здоров'я своїх пацієнтів, за яких ми несемо відповідальність. Давайте спільно і відповідально захистимось від коронавірусної хвороби.
Наразі пункти щеплення на Тячівщині працюють: м.Тячів, вул. Незалежності 30 (в залі районної ради). Ви можете вакцинуватися У суботу та неділю  з 9.00 по 17.00.
Також на щоденні основі проходить вакцинація в наступних АЗПСМ в населених пунктах:

м. Тячів, вул. Вайди 1 б.
смт. Буштино, вул. Хмельницького 29.
с. Бедевля, вул. Волошина 63.
смт. Дубове, вул. Миру 131.
с. Калини, вул. Борканюка 9 б.
с. Нересниця, вул. Грушевського 80.
смт. Тересва, вул. Борканюка 5.
с. Терново, вул. Центральна 226.
с. Вільхівці, вул. Центральна 178.

 - зазначив Тімур Аверін" 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00