Голова районної державної адміністрації Тімур Аверін провів робочі наради з керівниками громад.

2021-08-05 16:54:47

Сьогодні, у рамках роботи з метою популяризації проведення вакцинації від Covid-19 серед жителів тячівщини, голова районної державної адміністрації Тімур Аверін здійснив робочу поїздку до Бедевлянської, Тересвянської, Нересницької, Дубівської територіальних громад, де провів нараду з головами територіальних громад, старостами, керівниками відділів освіти територіальних громад, керівниками АЗПСМ щодо обговорення питання про стан проходження вакцинації працівників освітньої галузі району та роботи центрів вакцинації населення проти COVID-19, які знаходяться у громадах.

На нараді йшлося про загальну епідемічну ситуацію Тячівському районі, яка останнім часом погіршується, та про найнижчий показник вакцинації працівників освіти.

Керівництвом району присутнім було наголошено про активізацію роботи з імунізації щоб убезпечити самих педагогів та учнів й необхідності їх захисту, давши повний доступ до вакцини та її вибору.

У зв’язку з цим, на Закарпатті розробили новий алгоритм для охоплення вакцинацією якомога більшу кількість людей.

Було обговорено постанову №1236 від 9 грудня 2020 року, зміни до якої ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня..
У якій йдеться про те що, разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.   
 
Штам «Дельта» значно агресивніший за попередні. Він вражає не лише дорослих, а й дітей. Ми повинні прикласти максимум зусиль, убезпечивши самих педагогів, учнів, та інших громадян щоб уникнути виникнення нових випадків захворювання на Covid - 19. Для цього нам потрібно виробити колективний імунітет серед населення Тячівського району”, - зазначив Тімур Аверін.







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00