До уваги громадських об’єднань осіб з інвалідністю!

2021-08-13 17:00:32


На засіданні Уряду було прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 802 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049”.

Цією постановою Кабінету Міністрів України викладено у новій редакції Порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка.

Згідно з пунктами 8 і 21 Порядку № 1049 (у новій редакції) додаткові умови утворення конкурсної комісії Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю установлюватимуться Мінсоцполітики і оскарження рішень конкурсної комісії здійснюватиметься в порядку, встановленому Мінсоцполітики.

Мінсоцполітики буде створена робоча група за участю представників інститутів громадянського суспільства, міжнародних організацій для:

удосконалення процедури формування складу конкурсної комісії, утвореної Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю, де будуть передбачені можливості включення до неї представників міжнародних організацій та збільшення кількості представників громадськості порівняно з представниками органів державної влади;

розробки порядку оскарження рішень конкурсної комісії та запровадження процедури їх оскарження шляхом звернення як до організатора конкурсу, так і до Мінсоцполітики в установленому порядку.

За результатами роботи робочої групи Мінсоцполітики будуть розроблені відповідні нормативно-правові акти (проекти наказів Мінсоцполітики).

Пропозиції щодо участі у робочій групі просимо надсилати до 30.08.2021  на електрону адресу svruda@mlsp.gov.ua, в яких необхідно зазначити прізвище, ім’я, посаду та назву інституту громадянського суспільства, міжнародної організації, контактний телефон, електрону пошту.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00