Хочемо розповісти про новий проект Президента України «Активні парки - локації здорової України»!

2021-08-17 11:00:04


Cтворений з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

Також проект передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності, а також пунктів безкоштовного прокату спортивного інвентарю та обладнання.

У межах програми працюватимуть над мотивацією українців, адже це є рушійним фактором для того, щоб почати займатися фізичною активністю.

 «Щодо мотивації. Епідемія коронавірусу показала, що персональне здоров’я — це головний актив людини, який у неї є. Всі ці вакцини, додаткові медичні засоби підвищення персонального імунітету — вони мають, на мій погляд, вторинний характер. Найголовніше — це персональний імунітет. Мені складно повірити, що це недостатня мотивація для людини, яка подивилася, який вигляд це все має з боку, щоб не почати займатися своїм персональним здоров’ям», - зазначив радник керівника Офісу Президента Сергій Матієнко. 

Щоб надихнути українців додати у своє життя фізичної активності, було розроблено комплекс методів, які дають змогу займатися спортом майже поряд із домом. Для цього буде побудовано близько 10 тис. майданчиків. Частину з них збудують уже цього року.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися на сторінці Активні парки!
Робимо спорт доступним по всій країні!


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00