Відкриття Центру Безпеки Громадян Солотвинської селищної ради.

2021-08-19 15:00:31
Сьогодні голова Тячівської райдержадміністрації - Тімур Аверін та перший заступник голови райдержадміністрації - Олександр Шеверя у Солотвинській громаді на відкритті Центру Безпеки Громадян.


Це перший, та поки що єдиний такий центр створений на території Закарпатської області. 

Головною метою створення Центру є підвищення підвищення безпеки громадян у громаді та надання своєчасної допомоги у разі пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Вони надаватимуть всю необхідну допомогу протягом 20 хвилин з моменту отримання повідомлення.
Центр буде обладнаний єдиним диспетчерським пунктом для координації дій.

В даний час Центр Безпеки Громадян вже укомплектований всією необхідною технікою для гасіння пожеж, автомобілем та багі, для надання допомоги при виникненні надзвичайних ситуацій в горах, на водоймах та автомобільних дорогах. Також придбано три автомобілі кросовери Renault Duster  для поліцейських офіцерів громади. Також придбано повні комплекти екіпірування для пожежників.

Тімур Аверін - привітав всіх присутніх та Солотвинську громаду з відкриттям Центру Безпеки Громадян. Побажав рятувальникам та їх родинам здоров'я, та благополуччя. Також наголосив: "Безпека громадян - найголовніше завдання органів місцевого самоврядування та держави в цілому".  


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00