ПРІОРИТЕТОМ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ Є ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19 ВСІХ ОСВІТЯН РАЙОНУ.

2021-08-19 16:00:44
Голова районної державної адміністрації Тімур Аверін та перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Шеверя -  провели робочу нараду з освітянами, медиками, та представниками територіальних громад Тячівського району, основною темою якої стала вакцинація працівників освітніх закладів громад від COVID-19.




Однією з важливих новацій стають правила роботи навчальних закладів в умовах карантину.

“В разі виходу регіону з зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу, про це йдеться у постанові №1236 від 9 грудня 2020 року, зміни до якої ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня”, - зазначив голова Тячівської РДА Тімур Аверін.
 
В результаті наради керівники закладів освіти отримали доручення провести інформаційно-просвітницьку роботу з педагогами та батьками щодо того, чому вакцина – найнадійніший інструмент захисту від коронавірусу. А також надати списки всіх бажаючих вакцинуватися, для коригування роботи мобільних груп по вакцинації.

Нагадуємо вам, що вакцин проти коронавірусної хвороби у достатній кількості. Для мешканців району доступні чотири вакцини на вибір – AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer та Moderna, які сертифіковані та використовуються для імунізації населення у всьому світі.

Сертифікати вакцинації цими вакцинами теж визнаються у всіх країнах.

Тож пам’ятайте, що, вакцинувавшись, ви рятуєте себе та своїх рідних від негативних наслідків COVID-19!



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00