Робоча нарада з керівниками ЦПМСД щодо перебігу вакцинації в Тячівському районі

2021-08-20 11:41:28


Сьогодні відбулася чергова робоча нарада за участю голови Тячівської РДА Тімура Аверіна та першого заступника голови Тячівської РДА - Олександра Шевері, з керівниками ЦПМСД, щодо оптимізації імунізації населення краю.

Особлива увага на нараді зверталася на процес ревакцинації, тобто отримання повторної дози вакцини. Також говорили про важливість імунізації саме працівників освіти краю задля недопущення зриву навчального процесу в школах та садочках району. 

Як зазначив голова райдержадміністрації Тімур Аверін, згідно  зі змінами постанови Кабінету Міністрів України для роботи у новому навчальному році потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу закладу освіти. Тому, щоб педагоги та діти продовжували начальний процес у звичному режимі слід активізувати роботу стосовно імунізації освітян, передусім, вчителі повинні захистити себе, своїх рідних аби повернутися до повноцінного життя. Як відомо, в районі були зафіксовані випадки нового штаму «Дельта», який на сьогодні є досить потужним та непередбачуваним, і зачіпає молоде покоління.

  «Масове щеплення людей зупинить поширення хвороби та створить колективний імунітет, ви повинні бути свідомими та стати прикладом для своїх колективів й спільними зусиллями забезпечити необхідну роботу. Адже, дистанційне навчання показало свій результат, від такої форми навчання наші діти не отримують якісні знання», - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Шеверя.
 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00