На дорозі регіонального значення Р-21 Долина - Хуст цілодобово тривають ремонтні роботи на ділянці від Нижнього Бистрого до Березова.

2021-08-25 14:40:33
У межах амбітного президентського проєкту Володимира Зеленського «Велике будівництво» планують відновити всі 84 км автошляху.




На автомобільній дорозі регіонального значення Р-21 Долина - Хуст цілодобово тривають ремонтні роботи на ділянці від Нижнього Бистрого до Березова.

Аби дотриматися всіх вимог та стандартів і зробити покриття міцним та надійним, підрядник ліквідовує пучини, проводить попереднє підготовче фрезерування, влаштовує регенераційні конструктивні шари за технологією «холодний ресайклінг».

Наступний етап – нанесення фінішних шарів для ідеально рівного покриття.

У Нижньому Бистрому знаходиться єдина у світі гідроелектростанція, що розташована на двох річках одночасно – Теребле-Ріцька ГЕС. Дві річки – Теребля та Ріка – протікають тут майже паралельно, але на різних рівнях: Теребля тече на 210 метрів вище від Ріки. У місці максимального зближення відстань між Тереблею та Рікою становить лише 4 кілометри. У місці єднання можна спостерігати унікальне явище: води двох річок зовсім різні, і це видно неозброєним оком, а змішуються вони лише через кількасот метрів.
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00