У Тячеві відбувся мирний мітинг проти "активістів", які організовують провокації та підбурюють людей до масових безладів: ВІДЕО

2018-02-22 14:01:34
 

 Сьогодні, 22 лютого, під будівлею Тячівської районної державної адміністрації зібралось більше тисячі мешканців, адже відбувся мирний мітинг проти політиків, які заради влади готові палити, захоплювати та вбивати.

    
  На зустріч із мітингувальниками вийшло керівництво району  голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук та голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій.
   Питання, яке  вчора порушували мітингувальники може розглядатися на даній сесії 23 березня, або - якщо до ради надійде звернення однієї третьої частини депутатів. Мешканці району занепокоєні такою ситуацією, тому не варто допускати провокаційних дій, і не потрібно з мирного району влаштовувати другий Схід. - наголосив голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук.
  На мітингу виступили усі охочі, які зазначили, що вони неабияк були занепокоєні ситуацією, яку загострили  вчора, пресвдоактивісти задля власного піару та за замовленням спецслужб.
 -  Вчора, так звані «борці за народ»  не спромоглися зібрати навіть третину необхідних підписів депутатів для призначення позачергової сесії і спробували здійснити провокацію із спаленням шин та захопленням адмін будівлі Тячівськоі райради. Це порушує спокій, таким способом "активістам" своїми діями  не вдасться розштовхати Закарпаття до того, що відбулося на Донбасі. - відмітив голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій.
 Варто зауважити, що учасники відмітили, що готові в будь-який момент вийти і дати відсіч тим провокаторам, які порушують громадський спокій району шляхом організації провокацій та підбурювання людей до масових безладів.
 Прес-служба Тячівської РДА














                  
                                        







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00