Тімуром Аверіним проведено нараду-семінар спільно з керівником Тячівського УСЗС Бонка Василем Васильовичем

2021-09-02 10:28:35


31 серпня 2021 року у приміщенні Тячівської районної державної адміністрації під головуванням голови Тячівської районної державної адміністрації Аверіна Т. С., першого заступника голови Тячівської районної державної адміністрації Шеверя О.Ю., голови Тячівської районної ради Берінде Ю.Ю. проведено нараду-семінар начальником Тячівського УСЗС Бонка В.В. та керівниками відділів управління з начальниками відділів та відповідальними особами соціального захисту населення у територіальних громадах Тячівського району.

Головне питання підсумок роботи між Тячівським управлінням соціального захисту населення та територіальними громадами за 8 місяців 2021року. Співпраця та усунення помилок при формуванні електронних звернень  через програмний комплекс „Соціальна громада”, недопущення порушення термінів прийому заяв та подачі документів з територіальних громад до управління на всі види державних соціальних допомог, пільг, житлових субсидій, грошової компенсації „Пакунок малюка” тощо.  Забезпечення житлом дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, оздоровлення дітей району та присвоєння почесного звання „Матері героїні”.

У зв’язку з наближенням початку опалювального періоду 2021-2022рр. завершити  в територіальних громадах подачу пакетів документів громадянам району та необхідної інформації до управління для призначення та продовження отримання житлової субсидії та пільги в термін до 20.09.2021року.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00