Вчора "активісти" створили провокаційні події, а сьогодні в хід пішла дезінформація

2018-02-22 16:10:25
                          
  Вчора, активісти в центрі Тячева влаштували справжні провокаційні події, а сьогодні починають займатися дезінформацією.

  Нагадуємо, спочатку учасники несанкціонованого мітингу в агресивній і ультимативній манері вимагали в кабінеті голови райради Івана Фабриція скликання позачергової сесії райради терміном за три години. Після чого позносили перед адмінбудівлею шини, які у разі невиконання своїх вимог пообіцяли спалити.
  У визначений час до мітингувальників звернувся голова райради Іван Фабрицій, який повідомив, що відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» позачергова сесія районної ради може бути скликана головою ради, або на вимогу однієї третьої депутатів районної ради.
      Нижче наводимо заяву + ВІДЕО звернення, адже, сьогодні, активісти займаються дезінформацією.
   Під час зустрічі з губернатором Геннадієм Москалем та  головою обласної ради Михайлом Рівісом в Ужгороді заявляють, що голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій ніяк не зреагував на активістів, а пішов «махнувши» на них рукою. Відео доказ додаємо.
Прес-служба Тячівської РДА




Заява голови Тячівської районної ради до учасників несанкціонованого мітингу 21.02.2018р.


Відповідно до ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» позачергова сесія районної ради може бути скликана головою районної ради або на вимогу однієї третьої депутатів районної ради.
10 січня цього року позачергова сесія мною вже скликалася. Тому зараз є необхідність ініціативи від однієї третьої депутатів про скликання позачергової сесії.
Крім того, є розпорядження про скликання чергової сесії на 23 березня 2018 року. Тому питання, порушене вами, може розглядатися на сесії 23 березня, або - якщо до ради надійде звернення однієї третьої частини депутатів - я відповідно до Закону, скличу позачергову сесію, на якій буде розглянуто ваше питання.

Голова ради                                                                 Іван Фабрицій




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00