«МИ ПОВИННІ ПОПІКЛУВАТИСЯ ПРО СЕБЕ І СВОЇХ БЛИЗЬКИХ, ЗАХИСТИВШИСЬ ВІД ХВОРОБИ ТА УСКЛАДНЕНЬ ШЛЯХОМ ІМУНІЗАЦІЇ», — ВІКТОРІЯ БЕРЕСТОВСЬКА-КУЛЕБА

2021-09-08 11:00:38


Продовжуємо нашу рубрику знайомств із людьми, що завжди на передовій боротьби з коронавірусною інфекцією. 

Сьогодні – це лікар загальної практики - сімейної медицини медичного центру «Корзо» Вікторія Берестовська - Кулеба з 20-літнім досвідом роботи, що зараз працює у Центрі масової вакцинації в атріумі облдержадміністрації. 

«Коли розпочалася пандемія, роботи у нас додалося – ми як сімейні лікарі надавали медичну допомогу, консультували пацієнтів, виписували направлення на здачу матеріалу для ПЛР-досліджень. Ми відчуваємо відповідальність за кожного хворого», – наголосила пані Вікторія. 

Разом з іншими фахівцями лікарка пройшла дводенне навчання для мобільних бригад, які вакцинують від COVID-19 в області. За її словами, там навчали особливостей роботи з вакцинами та ознайомлювали з показаннями й протипоказаннями. 

«Вірус постійно мутує, а зараз ще й бачимо збільшення кількості захворілих. Ми повинні попіклуватися про себе і своїх близьких, захистившись від хвороби та ускладнень шляхом імунізації», — зауважила Вікторія Берестовська - Кулеба. 

Як зазначила лікарка, часто доводиться спростовувати різні наративи, зокрема й щодо «чипізації» населення.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00