КЕРІВНИКИ ОБЛАСТІ ТА РАЙОНІВ ПРОДОВЖУЮТЬ РОБОТУ З АКТИВІЗАЦІЇ ВАКЦИНАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ ПРОТИ COVID-19

2021-09-09 14:00:52


Неодноразово керівники Закарпатської облдержадміністрації та Тячівської райдержадміністрації спілкувалися з освітянами, очільниками громад та керівниками місцевих органів управлінь освітою щодо перебігу вакцинальної кампанії та імунізації педагогів проти коронавірусу на Закарпатті.  

За словами очільника краю Анатолія Полоскова, рівень вакцинованих освітян в області, на жаль, залишається низьким.

«Ми всі прагнемо, аби діти ходили в школу, а не вчилися дистанційно вже другий рік поспіль. Та заклад освіти не функціонуватиме, якщо при жовтому рівні небезпеки кількість вакцинованих педагогів і технічного персоналу буде менше 80%», – зауважив очільник Закарпаття.

Держава створила максимально зручні умови для отримання щеплення. В області найрозгалуженіша мережа центрів та пунктів вакцинації в Україні. Для імунізації є чотири види вакцини на вибір та в достатній кількості.

Тепер від краян потрібно найменше – прийти й зробити щеплення проти коронавірусу, захиститися і створити колективний імунітет.
Як повідомив Анатолій Полосков, цього тижня відбудеться засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому розглянуть поточну епідемічну ситуацію в країні. Є всі передумови для того, аби Україна перейшла у «жовту» зону, де діятимуть обмеження, котрі безпосередньо стосуватимуться функціонування закладів освіти та організації навчального процесу.

«Ми маємо усвідомлювати, які наслідки будуть через нехтування своєчасним щепленням та небажання імунізуватися; одним із головних негативних чинників стане те, що батьки будуть вимушені бути вдома з дітьми, замість того, щоб працювати, заробляти на життя і підіймати економіку нашого краю.Все в наших руках – не забуваймо про це і будьмо відповідальні один перед одним», – наголосив голова Закарпатської ОДА.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00